torek, 7. avgust 2007

Fotopub day #1


Ura je 8.30 zjutrej, glih me je zbudila budilka.. sm še 10 min potegnu pa se spokal v kopalnico. Z napol zaprtimi očmi si umil zobe in se polahko k seb spravu.. Proti mestu je bla žurba, od doma sem šel 8.55, zbor je bil ob 9.00. Dan jasno da ne bi bil popoln, če se ne bi čez Glavni trg spomnu it 5 tonski Mercatorjev tovornjak (sploh ne vem če to lahko?), da bom ja pozn. Ampak ni blo sile, polahko se je spila kava, na "recepciji" smo se prfočkal in čakal do 11.30, ko se je začela predstavitev mentorjev in programa, sledilo je kosilo v stilu "pojej kolikor nakradeš" v La Storii.

Cel čas sem se odločal, kam bi šel.. Vsi mentorji so zanimivi, vsak s svojim pristopom k fotografiji. Nekako sem se najbolj našu pri Borutu Peterlinu (potreti, fleš, reportaže). V skupini nas je drugače 10, vsak je tam s svojo idejo in namenom, tako da upam, da Borutu uspe ustrežt večini:) Šli smo čez ideje in naredil plan, jutri sledijo obiski v Žabjak ( za nenovomeščane je to Romsko naselje Brezje), Dom starejših občanov ter shooting z modeli, v planu pa je tudi obisk rečnih kopališč in fotkanje novomeške skupine Društvo mrtvih pesnikov, ki ravnokar snemajo plato.

Dan se je zaključil s predavanjem Arneja Hodaliča - National Geographic estetika, nato pa smo se preselili na Muzejske vrtove (koncert Domingo Siete - USA), pred odhodom domov pa še pijača v Patosu. Danes sem si dovolu mal drugačnih fotk.. Trenutno mi to sede.. Tko, zdej pa spat, 9:00 začnemo z day #2. Še par fotk na picasi.

P.S: Luka & Jure.. vse naj naj:)


Šventa je vleklo skupej..

Brainstorming za ideje na loki z Borutom...



Predavanje v Arneja Hodaliča v KCJT
Bajsi & Jure

Nina in Manca...




Spooky men's restroom v LP:)



Maja

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Jaka, hvala za želje in fotko. Se vidiva v Gogi zvečer.

Anonimni pravi ...

Sem pogledal komplet fotoput in sem slabe volje, ker nisem bil tam. Imeli ste se super in z mojim skromnim znanjem si naredil odlične fotke.