sobota, 11. avgust 2007

Fotopub day #5

Danes je blo vse skupaj bolj na izi. Z Niko sva šla še na Dinos, kjer sem dobil še dodatne fotke za mojo serijo fotk "Thrash // Smeti". Po kosilu sem s Steve-om Forrestom ter Chrisom de Bodejem šel čez fotke in dobil mnenje in nasvete. Takšne individualne konzultacije al kar koli pač že so - so zlo koristne, ker se učiš na podlagi svojih fotk, tako iz tehničnega vidika, kot iz sporočilnega oz estetskega.

Popoldne sem imel frej, tako da sem šel z Bibo narest parportretov, za katere sva se pogovarjala kar nekej časa.. Nazaj v KC prišel okoli 19.20 in ravno ujel predavanje Stephena Gilla. Zlo preprost fotograf, njegove serije so čist življenske in zanimive.. Kdor si še ni, nej si pogleda razstavo v Narodnem domu..

Za konec je bil v KC še koncert - Juba iz Brazilije. Slišal in videl prvič, nek miks med latino/etno/jazz/pop glasbo.. Ni zame, je blo pa kar ok kar se performansa tiče. Spodej še par fotk oz. utrinkov iz odpada in dogajanja zvečer.

Trenutno delam selekcijo fotk za jutrišnjo prezentacijo. Trenutno jih mam 25, rabim jih 12.. Dokončam zjutraj z mentorji. // Ostale fotke.. picasa.







Ni komentarjev: