petek, 10. avgust 2007

Fotopub day #2

Po neprespani noči sem se ob 9h primajal v KC, sledilo je predavanje Boruta Peterlina o bliskavicah, nato pa smo imeli planiran odhod v Žabjak, k Brajdićem.

Pred hišo nas preseneti Laguna letnik 2005 z litim feltnami. Last družine Brajdić. Sprejeli so nas brez problemov, čeprav nas je bilo cirka 5. Seveda smo otroke "podkupili" s sladkarijami in Borut s fotkami, soseda pa z litrom vina.  Delno se mi je podrl predsodek o njih.. Sicer živijo v  polzidani baraki in Adriini prikolici letnik 76' s tremi psi in petimi otroki.. Ampak pravjo da jim ne manjka kej dost. Na vprašanje od kje jim denar za avtomobile in to, dobiš kratek odgovor - socialna pomoč. Svašta.

Otroc so letal goli okol in se igral.. Fotoaparatov se niso bal, prav tako so se pustil fotkat vsi. Preden smo šli, je prišla stara mama "poglavarka". Vsi smo ji nekako moral dat drobiž, prav da za kruh inu mlejku, sam kokr je blo vidt, se jim kar godi.. Skratka, v slabi urci smo se popokal in šli na kosilo.









Po kosilu smo se dobil z DMPjevci in podebatiral, kako in kje bi naredil shooting za njihov promo material... V dvorani KCJT-ja smo naredil par portretov in nekaj skupinskih fotk, kar se je zavleklo do večera. Ogromno je blo dela z studijsko osvetlitvijo in probavanjem, a na konc nam je ratalo narest  fine portrete celega benda in par skupinskih. Z Borutovimo opremo to niti ni blo tezko ustvart:)




Sledilo je predavanje Chrisa De Bode-ja, ki je btw odličen fotograf, mentor in sogovornik, take mentorje si lahko samo želiš... 



S Šventom sva šla pol v Gogo, na Dalton & Bajsi's vvip lounge, oba sta namreč praznovala rojstni dan. Kul ambient, družba, pivo in travarica direkt iz Šibenika.. Občutki topli, fino je blo. Po uri pa pol sem pa šel z Borutom na nočni del shootinga z DMP - šli smo na velodrom in ostal do 2h zjutraj. Bend se je vštekal in sredi noči med fotkanjem preigraval njihove komade. To je tud prvič, da sem po dolgo času spet srečal mojga učitelja za angleščino iz 3. razreda osnovne šole - Jerneja Zorana. Fajn kitarist, se bolj fajna njegova telecasterca:)








Domov prišel 02.30. Sledil prekratek spanec... // Updejt: ostale fotke na picasi.


2 komentarja:

maja pravi ...

ful si bil priden na pubu. romi zelo všeč!

Jaka pravi ...

tnx za pohvalo:) bom objavil finalno zgodbo iz FPja - smeti. Romov si nisem izbral, je blo par drugih, pa se ne maram podvajat..