petek, 10. avgust 2007

Fotopub day #4

Danes sem spet zaspal prvo predavanje.. Spanc se ne da.. Pred KC je prišla ekipa RTV Slo posnet dogajanje, fantje so oz. smo izkoristl prilko in se mal afnal s fotoaparati pred kamero, jaz sem dal tud intervju.. Upam, da se ne vidm na tv:) Potem me Nika povabi, če grem z njo fotkat na deponijo CeROD. Jasno sem bil za..






Začela sva na začetku, pr enmu ogromnemu bagru al karkoli je pač tisto bilo, eno rekla z upravljalcem in pofotkala. Potem sva šla na sredino, tam kjer odlagajo smeti. Smrdelo je ja. Na začetku ni blo krize, pol je pa ratalo čist preveč. Ker nisem jedel, se mi je hrana mal zagnusla, tud slabo mi je ratalo.. Na smetišču srečam znanca, ki živi v okolici in tam opravlja počitniško delo za 3,5€ na uro.. Dobr je, da mu rata!




Mal sem pofotkal detajle, ker tam najdeš svašta, fantje tud kakšne uporabne zadeve prodajajo naprej znancem, hehe. Na konc sva šla še na vrh, da sem eno panoramo naredu... Sicer si pa rajš ne predstavljam tele deponije čet 2 desetletja.. Poln hrib smeti in smradu..











Komej mi je ratalo nekej pojest, potem sem se pa lotu selekcije nastalih fotk in si vzel popoldne bolj na izi.. Zvečer je sledilo predavanje Francesca Zizole, s fantastičnimi fotkami iz Iraka ter Afrike, kasneje tudi otvoritev njegove razstave v galeriji Simulaker, nato pa je sledila še Četrtkova nagrada, zarad slabga vremena spet v KC.











Šel sem domov dobro uro prej kot ponavadi, misleč da mi ostane čas za blog in za fotke. Pa sem se zajebal, ura je skor 4, jst pa tole pišem.. Ne bi rad odlašal, pol bo morje v igri in to, pa ne bom našu časa.. Tko da, here it is:) Zdej grem pa spat za par ur.. Zjutrej me čaka predavanje Mete Krese o fotografiji in sodobni umetnosti. Jej. Pa lahko noč;) // Updejt: fotke na picasi.

Ni komentarjev: