četrtek, 16. avgust 2007

Saga o Nokii in servisih...

Sem že mislu, da tega ne bom pisal, ker sem v ponedeljek dobil mobitel drugič nazaj iz servisa, upajoč da je to zadnjič. Bi človk prčakoval, da bo ok.. Jasno da ni blo.

Torej, gre za Nokio E70, kupljeno v akciji s podaljšanjem naročnine za 300€.. Ni malo, ampak vredno denarja. Mejli, internet in mali računalnik.. Vse v enem. Nobenih pripomb, super telefon..

Pa se je začelo - z Lukatovo e61. Random reseti med uporabo wlana, pisanjem smsov in prejemanjem. Luka je dočakal novega.. Pri meni so kmalu sledili isti simptomi.

Na servis sem ga dal prvič junija, prišel je po 20 dneh kao popravljen. No, ni bil. Nadgradili so SW, čeprav sem dopisal, da sem ga sam že večkrat.. Gratis sem dobil še neodzivno tipko za klicanje v nekaj primerih. Je šel nazaj ekspresno, takrat v Nemčijo. V ponedeljek ga po dobrih dveh tednih končno dobim v roke in se znebim nadomestne 6630 (brez kartice, imel sem 3mb prostora in stalno opozorilo da imam poln pomnilnik).

Ni minilo pol ure, dobim sms.. Jasno, bel ekran, izpiše se Nokia. Isti dan se to ponovi še večkrat. Ne grem se več.. Nesel danes tretjič na Mobitel, tretjič ista ženska na šalterju, tretjič ista vprašanja (kot da se me ne spomni od 14 dni nazaj), trejtič ista moja zgodba in iste napake.

Klicanje na Teleray ne obrodi sadov. Mobitel bo šel ekspresno v popravilo k serviserju (kao da nočjo slab vtis narest in žeijo to čim prej popravit - jasno, imajo 8 dni, preden se izteče 45dni, ko dobim novega..)

Tokrat imam uničeno 6270, ki je kao za boljše stranke in podjetja.. Groza, ko se enkrat navadiš na Symbian in na razkošje..

Skratka, point te zgodbe.. Kupiš telefon za 300€ in misliš, da imaš mir za par let.. my ass:) Včasih je vse delalo, pa so telefoni padali po tleh, si se nanjga usedu.. Kam smo pršli? Reportiram naslednjič, ko, upam, da dobim nazaj delujoč telefon. Cheers.


E70, ko je prišla iz servisa.. In prvič spet začela srat..


Ni komentarjev: