sreda, 22. avgust 2007

Še zadnj del Jazzintya...

Nisem potem več objavljal za vsak dan. Sredo in Barrya Harrisa sem zamudil, ker je to vse skupej v teh dveh tednih čist too much.. V četrtek pa sem ujel Simoneja Zanchinija inin njegov harmonica art.. Žal ga moja ušesa niso vajena, vsaj tistega prvega dela z inserti posnetka neke Italijanke iz telefonske tajnice.. Tisti, ki ste bli gor.. veste o čem govorim:)





Petek je bil kar kul, in sicer so v KCJT špilali Jazz Kamp Kranj All Stars. S seboj so mel tud enga nadarjenga desetletnika, ki je z njimi odšpilal par komadov. Malce pred koncem sem šel, ni šlo več. V Patriota na pijačo in domov spat..










Še konec te sage.. Bil je v soboto, s predstavitvijo udeležencev v combotih. Mučla me je svetloba na prizorišču, saj je ni blo zadost, tako da sem malce cvikal kaj bo s fotkami. Vmes je bilo par svetlih točk, med drugim je bil vrhunski zadnji, če se ne motim je bil latino combo z Jako Bergerjem na bobnih.

Na jamu so se na odru zbrali mentorji, vsi bolj ali manj znani vrhunski muzičarji, med drugim je to Steve Altenberg, Judy Niemack, Ratko Zjaca, Daniel Noesig plus ostali.. Človek je imel filing, da gleda koncert, ne pa jam.. Kapo dol!







Doma sem potrdil sum.. Fotke niso ble to kar sem pričakoval. Ampak bom preživel:)


Drugače pa se mi zdi, da je Jazzintyju letos manjkalo tiste energije, ki jo je imel lani. Jami so bili povprečni napram lani, ko se je ostajalo tam do jutra, na odru kar niso odnehal. Pa drugo leto:)


1 komentar:

Unknown pravi ...

Kriv je protikadilski zakon, ti povem