petek, 31. avgust 2007

Elektrošok

Včerej sem šel pogledat naše fante na vaje pred današnjim špilom. Sproščeno in zajebantsko vzdušje.. as always:)

Zadnjo minuto se spomnijo, da bi končno naredili kakšno skupno fotko.. Zunaj je padalo.. Ostalo nam je zaklonišče in... posledica so ne ravno izvirne fotke, tudi daleč od tega kar sem si pred časom zamislil (pa nam zaradi časa še ni uspelo se lotit). Do takrat bodo pa čist ok:) 

P.S Danes imajo špil na Tuševem rojstnem dnevu ob pol osmih;)








Elektrošok - V šoku. Dobesedno:)






3 komentarji:

Anonimni pravi ...

kulćy:P zgledajo ku beatles:P
l0l. kent wejt spil today:)

B5 pravi ...

Ta fotka je res dobra!
http://bp2.blogger.com/_XhKZg6HDH_M/RtgvO7TVXxI/AAAAAAAAH1Y/8fLd6CWYtSQ/s1600-h/_8309178.jpg

A so oni igrali Alive od Pearl Jamov? Ravno kolesaril sem mimo in sem se ustavil in poslušal. Če so to bili oni, svaka čast.

Fotke so OK. Tista zgoraj je presežek ostale pa trpijo po ego fajtu v bendu in ko to nastošpi, še najhujši rockerji izpadejo kot gasilsko. Vedno se nekdo pritožuje, da je v ozadju, da se ni dobro zadržal, da ne vem kaj še. Ko jaz slikam, pazim, da je frontman kolikor toliko normalen, ostali pa gibajo, pa kar rata, rata. Enkrat sem imel dva od šestih prepoznavna, ostali trije pa so bili le silhuete.

Najboljš je, da vedno lahko rečeš, da za ta denar je to - TO.

B5

Jaka pravi ...

Borut, hvala za komentar, me veseli da si se oglasil;)

Drugač pa, ja, to so bli oni. Vokalist poje Pearl Jam v piko.. noro :)

Se pa strinjam s tabo, sem tudi imel točno take probleme pri prejšnjem bendu. Sploh pa tile fantje po enournih vajah niso bili za nikamor - tista fotka ki si jo omenil, je bila narejena prva, potem je šla resnost in tud pri miru niso vec mogl bit.

So pa fotke narejene nenacrtovano in zadnji hip, zunaj dez in mraz - bomo pa prazni sobi v zakloniscu, hehe... Z rezultati sicer nisem zadovoljen, pri prejsnjem bendu se je dalo dosti vec postorit, ker smo se tega resno lotil in probal par lokacij pa varjant.

Tko da, upam da se fantje cim skup spravjo in da naredimo to tko da bo narjeno na nivoju..

Jaka