nedelja, 2. marec 2008

Hmmm...

Mja, evo mene spet nazaj.. Se opravičujem za nenadni usah prispevkov in fotk. Zadnji teden namreč nism najdu časa niti za en pljunek.. Pa sem imel počitnce. Kaj je že to? Baje da si takrat vzameš cajt zase, se spočiješ in naspiš.. Pa niti ne. Tele počitnce sem vstajal nekako tako kot če bi hodil v šolo, prihajal domov pa proti večeru. V LokalPatriotu smo imeli Infoteden in zaključek, vmes je bil maturanc, pomaturanc, precej intenzivno imam vožnje (končno?:) in pa še cela vrsta rojstnodnevnih žurov.. Meni ostane še točno en teden mladoletnosti, tako da bo tale teden preceeej naporen.. A sem omenu še 3 kontrolne, ki znajo bit porazne?:)

No, na fotke pa nisem pozabu.. Je blo kar nekej posla z maturancem in pomaturancem, nekaj dela za RSL studio in pa za Park, kar bo tud za vidt v tokratni številki. Anyway.. spodi par fotk iz zadnjih 2h tednov.. Fotkam samo še take stvari se mi zdi.. Ne vem niti kdaj bom najdu cajt za svoje ideje?

Upam da ne bom predolg in dolgočasen:) here it goes..

After afterja za novo leto // at Siko's



Pizza 2 od 5


Lili & Siko



Ekipa DOS (www.dijaska.org)


Bibs & Davč


Maturanc // 4.b, Gimnazija NM



Ku rože:)


Zvezda večera, he he






After maturanc - Vita & Dejči // Rdeča luža, Baza 20




LiD





Špelca & Plut


Miloš Dular // Park




2 komentarja:

Anonimni pravi ...

cool fotke, kaj maturantskega je verjetno Sašo vodo iz RSL, ker nam je zadnič pravo ko smo bli doli v RSL, je reko da ma ful dela z maturanci :D
lp :D
pa še naprej tolk odličnih fotk

Anonimni pravi ...

Zelo zanimivo igranje s fleši. Dobro izpadlo.