torek, 22. januar 2008

Nina // The Violinist

Okej, tole je en boljših projektov zadnje čase.. z Nino sva se pred kratkim zmenila, da bi probala narest kakšno fotko.. V prvem planu zanjo, ker bi ji prav prišla kakšna fotka, meni pa pač.. izziv:)

Kakorkoli, violino igra že odkar pomnim.. tko da sva hotla to vklopit zraven v vsakem primeru. Nisem želel s fotkami dobit njo od bližje, ampak jo umestit v okolico... Lokacijo sem imel v mislih že prej, na sam večer fotkanja pa je bilo še jasno in.. polna luna. V piko! Po dobrih 2h urah mraza in tacanja po blatu je blo dost.. zaenkrat:) Idej je še nekaj, tko da bo padla v kratkem še kakšna fotka.

P.S Nina, upam da si zadovoljna!;)



Mnenja? Katera vam je najboljša?



120s ekspozicija.. Ostale tudi tam nekje..







Odločal sem se med to in prejšnjo, pa so mi obe precej ok.. Tale je bolj dramatična, kar mi je fajn..












4 komentarji:

Denis Zupan pravi ...

Dobro si to naredu, Borut Peterlin stlye;)

Na momente je sicer flash malce premocen, ampak gre skozi.

Marko pravi ...

ah naša Nina... =)
pohvale! predvsem 1.,3.,4.
LP

Anonimni pravi ...

2 pa 4 so mi ful zakon :]

Anonimni pravi ...

sicer laično mnenje, pa vseeno...

Fotke so lepe, dodelane, umetniške, vendar pogrnejo na nivoju razpoznavnosti. Kdor te punce ne pozna (kot npr. jaz), je ne bo poznal tudi po ogledu teh fotk. Malo preveč je poudarka na "sceni" in premalo na glavnem motivu.
Če je smisel serije, kot si sam zapisal, tudi "..ker bi ji prav prišla kakšna fotka...", ali kot to tolmačim jaz, da bo imela punca kakšno promocijsko fotko, potem pogrešam kak close-up.

lp