ponedeljek, 3. september 2007

Rock Šmarjeta

Vse skupej se je začelo mal bedno. Najprej mi je zaradi "super" programa za particioniranje Acronis Partition experta uničilo celotno particjo s podatki. cca 35gb mp3jev in fotk, ki se zbirajo že par let, tako da je bila groza in panika velika, mal me je tud minilo kam it.. Ampak ok, sem zadevo začel reševat in jo tudi rešil. Sem pa med tem fasal še prijaznega trojanca, s katerim se jebem že zadnje dva dni. Totalno grozno!

No, k Rock Šmarjeti. Na njihovi spletni strani je bil najavljen odhod busa ob 17.00, govorilo se je 17.30. Na koncu mi itak ni ratalo ujet nobenga, tko da je peljala mati. Hvala lepa:)

Na vhodu fajn pobje, prevzel vip karto in gasa naprej.. Uletel sem ravno na zadnji komad Versusov.. Žal, sem si jih zaželel tist dan slišat, pa ni šlo.

Za njimi so uletel BHC, lokalci.. Zakon performance, sound.. So že kar uigrani, energije jim ne zmanjka.


Sledili so Wet Bed.. Luč je bla nora, tako da sm večino špila prefotkal.. Odšpilal so tud par acoustic komadov, kar si niti nisem predstavljal, kako je to možno izvest:) Po njih je stopila gor še Tinkarca.. Glas super, komadi vsi poznani.. Brez komentarja. Čeprou morm priznat, da sem mislil, da je od blizu bolj lušna... he he:)










Pol pa še tisto kar se je čakalo - Jinx. Napolnili celo prizorišče, začel noro.. Škoda samo, ker nisem čist na tekočim z njihovimi komadi - poznal sem kakšne štiri..Ampak v živo slišat te komade, ki si jih prej gulu na mp3jih je čist druga zgodba. Tukej gre pohvala organizatorjem, da jim je uspelo prpelat tak bend k nam in mal prevetrit to koncertno sceno.. Končno nekej svežga.







No, desert za na konc.. Mama in Rock Otočec fantje. Kaj je za rečt.. energija, funky ritmi.. to je to!:) Dolinar izpiljen v piko, Sašotu oz. Mami idej nikol ne zmanjka... Do sedaj najboljši njihov špil kar sem jih vidu.









Velika pohvala gre na ozvočenje in osvetlitev.. Tako uštimanga sounda in tko hudga lightshowa na odru že dolgo ne!



Brez kurcanja tud ne gre.. in sicer gre to na račun avtobusov in neobveščenosti o voznem redu, in pa Gedžotu, ki te "odre" za mastnih 6€ za porcijo čevapov in mrzle "lepinje". Za prilogo na voljo le in samo čebula in ajvar. Čevapi niso slabi, ampak... 6€? Karta 8€, porcija čevapov 6€? Je blo pa vsaj Laško;) Peace...

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Moram te pohvalit da si se res izpilil v super fotografa!
lep pozdrav, hefe