sreda, 19. september 2007

Nov jabuk pri hiši

Je končno prišel. Jabuk. Ipod. Mati vseh mp3 playerjev.. Tretji do sedaj, ampak še najboljši.. najlepši. Ponujajo celo barvno paleto, jaz imam tokrat končno srečo in imam črnega.. Preprost, ni kičast..

Najprej sem imel Ipoda nano 1G, nato sem imel Ipod video 30GB, zdaj pa imam novega nanota 8GB.

Stal me je 150€ (199$), kar je precej ugodno za 8GB verzijo. Prvi vtis.. Precej revna embalaža ( plastična škatlica, par listkov in na vodila, 2 jabuk nalepki, slušalke in kabel za PC). Stvar je precej tanka in majhna, v roko sede bolje kot prejšnja pokončna oblika. Displej je kristalno čist in prekomerno svetel (50% je več kot dovolj). Prva bistvena sprememba je nov meni, ki je na nivoju in temelji na preprostosti in všečnosti. Druga večja (in meni osebno precej neuporabna) novost je cover flow, s katerim letiš med platami oz. coverji plat.. To zaenkrat še nisem probaval. Omeniti velja avtonomijo 25 ur za glasbo in 5 ur za video, kar se sliši super, bomo pa vidl kako bo to v praksi..

Aja, originalnih slušalk nisem probal, verjetno jih tudi ne bom, ker imam Sennheiserjeve cx-300 in-ear slušalke.. Upam pa, da so vsaj kaj boljše kot tiste včasih, če bo kdaj za smrt rešit.

No ja, skratka zaenkrat je to to.. Jutri sledi test v šoli, doma bom pa še malo poslikal detajle in objavil.. Spodaj so out of the box fotke, frišno odpakiran:) Cheers;)











2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Un prej je biu lepši. :|

Marko pravi ...

Zgleda čist frajerski... Še dobr da testiraš v šoli, je vsaj mal adrenalina? =)