ponedeljek, 30. junij 2008

Počitince

Večina je mela takole objavo kakšen teden ali dva nazaj, meni pa ni do danes uspelo objaviti ničesar. Skoraj vsak dan namreč dobivam "grožnje",  da bodo nehali brat blog, če ne bo kej novga gor in pa pazi to - če bodo spet samo 4 fotke:))  No, obljubit ne morem, se bom pa potrudil v bodoče. Tistim, ki pa še niste odnehali.. Hvala:))

Zadnji tedni junija so bli namreč precej naporni - v zadnjem tednu smo uspešno zaključil Kolektivc, nato pa šli z delom ekipe za par dni na Kolpo (fini kamp Muhvič - priporočam!), ker pa nam ledena voda ni nudila užitkov, smo dopust podaljšali še z dvema dnevoma na Krku, natančneje v Njivicah. Posebej je treba poudarit izjemno gostoljubnost in prijaznost naših "bratov" iz juga, ki te hladokrvno napizdijo, na aroganten način odpravijo in po možnosti še nategnejo in kaj ekstra zaračunajo.. Jasno da je pri Švabi stvar čist drugačna, bemti! 

Ta vikend je pa na Otočcu, nedaleč stran iz mesta dogajal že nevemkateripovrsti Rock Otočec, čigar posledice čutim še danes. Utrujenost in bolečina, omeniti velja še poklicno tveganje - brca v ramo naključnega skakalca med publiko. Je vsaj objektiv zgrešil za 10cm.. Hvala! 

Anyways, par finih fotk z zadnjega dne šole, ostali dogodki sledijo v naslednjih objavah! Peace.


Jeln the aviator:)

Karmen "hora" Saje

Rajfl & Jeln

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Nism hora. :/