nedelja, 11. maj 2008

Doma je najlepše

Pa naj še kdo reče da ni res?:) Cvičkarija v Novem mestu je za nami.. Nekaterim je pustila posledice še danes, nekaterim (beri meni) pa samo boleč hrbet.. Overall pa je vzdušje v NM zlo zlo domače, tako da je dobra volja praktično neizbežna..

Pri novomeški Cvičkariji pa me je presenetila (ne)obiskanost samega popoldanskega etno in enološkega dela, ki je meni osebno precej fajn, saj se reče kakšno besedo z znanci in se na stojnicah proba to in ono... plus opcijo imaš pokusit dobro kapljico (letos mi je res odličen Kerinov cviček!).

Odzivi na Cvičkarijah v Mariboru in Ljubljani so precej večji, ljudje se zberejo že precej zgodaj, v Novem mestu pa? Res je, da je sobota in da je bilo precej vroče, samo dvomim da je to taka ovira, ali pač?

Kakorkoli, večerni program si zasluži precejšnje pohvale, saj je bil line-up premišljeno izdelan in verjamem, da se je našlo za vsakogar nekaj.. Sicer pa presodite sami..:)

No, plod mojega celodnevnega skakanja s fotoaparatom za vratom je na voljo za ogled tukaj. Poudarek je predvsem na fotkah obiskovalcev.. Osebno sem precej zadovoljen, se pa vidi kje nisem delal na wirelessu (ravno zvečer se mi je spraznila baterija na transmitterju, tako da je situacijo rešil Tomi - hvala!). Tistim, ki se na fotkah ne najdete, žal.. Ne rata vse:)



1 komentar:

Anonimni pravi ...

zanimive fotke..take diuje..lepo je blo ja;)
to glede folka popoldne mas pa prov ja..lahko bi blo bols..