sreda, 16. april 2008

Hladno Pivo@ MKK Črnomelj

Dalj časa sem čakal na kak špil v bližini, pa se je ponudila varjanta v Črnomlju.  Sam klub me je precej presenetil - majhen, na prvi pogled zanikrna čumnata pod mostom, amapk je vse prej kot to. Koncertni del je ravno prav velik za špil, poceni pijača.. Skratka, pridem še kdaj:)

Bend je stopil na oder z eno in pol urno zamudo, pa verjetno s kakšnim pivom ali dvemi preveč. Na začetku štart s par novejšimi komadi, nato stari in malo mešano. Med špilom mi je skoraj počil živc zaradi ene nadebudne fenice, kateri se je zdelo skrajno zabavno zaletavati v folk allaround. Pa sej, je špil pa potrpiš.. Misliš da bo bolš, če greš v prve vrste, pa tam srečaš ob sebi belokranjca z 2,5+ promila v sebi, ki se s svojimi 100 kilami in še tremi  njemu podobnimi kolegi zabava z zaletavanjem ...  samo da je tukaj letelo še 20 ljudi zraven. No, potem ti dopizdi in greš zadaj in uživaš špil do konca..

Vmes sem se opogumil in šel po fotič (jasno brez fleša in ostalega) vsaj za eno fotko, kar je bil skoraj mission impossible. Naredil 10 fotk in pospravil opremo, ker nikol ne veš kdaj kdo prileti vate.

Ampak okej, recimo da je blo vredno:) Na koncu sva s Ficotom ugotovila, da so spustili kakih 6, 7 komadov, ki so bili na playlisti.. Škoda.. Kakorkoli, je bilo vredno izleta v Črnomelj. Pa še kdaj!:)






// dodatek.. Ker sedaj lahko z novo mobo tudi kaj konkretnega posnamem.. Zakaj ne bi objavil še video material?:)

Für Immer Punk







1 komentar:

Anonimni pravi ...

ha