ponedeljek, 15. oktober 2007

Jadranje DNŠ 2007

No ja.. kot sem obljubil.. fotke so tukej. Z manjšo zamudo sicer, ampak se je kar precej zadev nabralo v šoli, tko da me kr mal grize to vse skupej.. Kaj nej rečem.. z eno besedo lahko rečem vrhunsko.. Jadranje, sonce, morje, otoki, kopanje, veter.. Vse kar si poželiš:)

Šli smo pa iz Sukošana proti Molatu, naslednji dan na Silbo, nato na Susak, ki je cel iz mivke.. Potem pa smo šli počasi nižje proti Istu in pred zadnji dan še na Dugi otok - Brbinj..Zadnji večer nazaj v Sukošan, v marino Dalmacija.

Fotk je sicr vse skupej nastalo ogromno.. prek 1000.. Na koncu sem nekako nabral skupaj cca 160 fotk za vse tiste, ki bi radi vse te spomine še enkrat podoživel.. V kratkem pride še selekcija cca 20 fotk za na stran DNŠja, čakam pa tudi še scan filma.. Gor sem za gušt vzel tudi pentaxa, ker sem ravno imel še film notri za porabit. Se mi že sline cedijo, znajo bit vrhunske:)

Hvala še vsem ostalim, ki ste si delil barko z mano 6 dni.. Supr je blo!;)

No, da ne dolgovezim.. link do galerije fotk je tukaj. Spodaj pa še par "poskusnih" za vse ostale.. Tisti, ki ste letos oklevali.. Drugo leto kar zagrabit šanso;)








5 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Joj, lepo. :o :)

nejec pravi ...

mal vs je zeblo a? :)

Marko pravi ...

3. rula
=)

Anonimni pravi ...

Lepo, sm mene drgac motijo fotke z visenjem terena. Pri prvi fotki to še gre ...

Anonimni pravi ...

Ta treća slika je slikana kod otoka Molata ispred mjesta Brgulje zar ne?? Pozdrav sa otoka Ista:)

Išćanin.