nedelja, 16. december 2007

Ekspedicija na Gače

Včerej je zgledalo, da bo še ena zamorjena sobota, ki jo bom preživel doma na toplem.. Kar sem si ubistvu tud želu po petku, ko sem skoraj zmrznil zunaj.. Zunaj je precej padalo, sneg se je kar lepo prijemal po tleh, tud prijetno mrzlo je blo.. Idealka za doma bit:)

No, pa mi Švent pošlje sms, če greva fotkat.. Da bi šla na Marof na film kaj narest.. Pa na koncu iz tega ni blo kaj dosti.. Sva šla en krog čez mesto in "pogledat" na par parkplacov, ki so nudl kar precej užitkov.. Jureljo se je pa kmal vživel v rally driverja z desno konstantno na ročni:)

No, čez 5 minut smo mel že Sikija na telefonu, ki je bil, jasno da, za akcijo.. Čez pol ure nas je blo že 6 avtov v koloni.. Ko je zmanjkalo parkplacov, je bil kurs Gače.. In res.. 4 avti, čez Podturn.. Okoli 30cm snega, verjetno tud kej več.. Na konc nam je ratal prit do vrha brez problemov, baje pa da so fantje enkrat tud porival audija.. :) 

Gor je blo še malo akcije, potem pa proti mestu.. Prihod v Patriota ob 03.00 na kuhanga, potem pa domov.. spat..

Aja, pa še to.. Od petka naprej sem canonaš.. Zaenkrat so občutki mešani. Nimam še objektiva, ker so mi enga pred nosom prodal.. Tko da zaenkrat na 50ki čaram. Sem pa kupil 30d, grip ter 430ex.. Kar je precej fin kompletek:)







Oprema je bla..


na pol poti...








Briefing


Peugeot "plug" 106


...:)




6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

hehe..diuji ste bli:D

Petra. pravi ...

ija..se strinjam z majo=)haha noro

Marko pravi ...

welcome to the "canon club" =)

Marko pravi ...

btw-kaj je bil zaen objektiv v igri?

B5 pravi ...

Šinijev duh v mestu Gogi.
he, he..
B5

Jaka pravi ...

hehe, res noro:P drgac pa Marko.. Tole je 50ka 1,8.. Vse kar imam trenutno pri roki. Objektiv namrec po spletu okoliscin se vedno kupujem:)

tnx za commente;)